16 imorgon!

Skrivet 2012-08-30 Klockan 22:17:20

Skolan rullar på som vanligt ;). 
I går var första dagen vi gick efter schemat :). Tror mina tre år på gymnasiet kommer bli toppen. Mycket plugg förstås, men det kan jag ju inte klaga på, jag valde ju natur ;).
Imorgon ska jag bara gå på klf och sv. För sen har jag tagit ledigt. Ska åka till Göteborg med de bästa, kolla på finnkampen, gå på liseberg om vi hinner, och gå utbildning (y). 
Imorgon fyller jag 16 år också! Så det ska jag fira på bussen, hahah xD. Nej men ska fira på morgonen med pappa. Och har redan firat lite med mamma, men ska fira mer med henne på mån eller tis tror jag :).
Men ahja, ser i alla fall supermycket fram emot helgen !! :D


Partaj x2

Skrivet 2012-08-26 Klockan 01:49:02

idag har jag vart på partaj x 2 ! :D
först var jag på Garden Party, för att fira min kära vänns födelsedag ! ♥
Sköjjit värre :D
Sen nu ikväll/natt har jag vart på gårdsfesten/sommarfesten som är här varje år.
Hade inte tänkt gå. Men marcus gick så hängde med han ut och fika. Sen träffa jag Rebecca, Petro, Ella, Carsper och Melker. Så har vart med dom tills 01.30 typ :) härligt att umgås med grannarna ibland (y)
 


this is perfect

Skrivet 2012-08-24 Klockan 17:26:37

Jag tror verkligen att jag har kommit rätt. Kommer faktist inte byta klass om jag kommer in på vanlig Natur. 
Efter två dagar känner jag att natur internationell och min klass är perfekt för mig. Sjävklart kan det ändras men nu känns det toppen !. 
Efter 2 dagar har jag redan några att vara med på hålltimmarna/rasterna. Vi på natur håller på med rivstart i matte. Så det är en massa nu. Idag fick vi vår andra matte läxa. Hade ju en igår till idag och idag fick vi en till på mån. Men den här läxan är super lätt. Så behöver inte lägga nån tid på den typ. :).
Matten är relativt lätt nu. Det ända som är svårt är typ sånt jag missa på mellanstadiet. Så det lär jag mig snabbt. typ det där med krokodilgap. men nu vet jag hur man gör (y). 
Nu smsar jag lite :p
bloggar senare !


första dagen på vasa

Skrivet 2012-08-23 Klockan 21:51:30

Första dagen på gymnasiet avklarad. 
Dagen började lite drygt med att jag inte var med på skolans rigister. Så då fick jag gå till expeditionen och få det fixat. Sen hade ju klassen jag skulle gå i redan gått iväg, så då var det bara att försöka hitta själv. och det gick efter lite om och men.. 
Sen trodde ju jag att första dagen fick man sluta efter ett par timmar. men nejnej. om man gå natur är det bara att köra igång med matten på en gång, jobbade matte i 2h. mellan 13.00 och 15.00, + en matte diagnos, som var det första vi gjorde på morgonen (som jag fick mindre tid på mig att göra, för jag kom ju lite försent).
men ahja, dagen har gått bra :)
Pöss :*


gymnasiet imorgon

Skrivet 2012-08-22 Klockan 23:22:19

Imorgon är första dagen på Gymnasiet. Kan typ inte fatta det!
Är nervös för att träffa min nya klass. Haha. Jag hoppas att jag hammnar i en bra klass. För nu ska jag ju spendera tre år med dem jag hamnar med. 
Jag är inte direkt den personen som går fram och pratar med personer jag inte känner bara sådär. Men det lär man ju typ göra för att lära känna dom i klassen....
 
Anyway. Nu sitter ligger jag i sängen och lyssnar på musik. Kommer inte kunna sova på ett tag, så jag ska nog gå och duscha håret för tredje gången idag. Det stinker som bara den efter all färgning. 
See ya.
spotify ♥


Bildlös

Skrivet 2012-08-21 Klockan 23:05:43

Jag har fägat håret blont.. eller ja, det blev typ orange´t. men ahja, typ blont.. DÖR !
Gjorde det för att jag ska färja det brunt igen imorgon.
Men nu är jag helt ärligt inte lika säker längre. Kanske ska va blond ett tag igen, så som jag var när jag var yngre. Fast om jag ska va blond så ska jag ändå färga om det imorgon och göra det ännu ljusare, för vill inte ha orange´t hår ;)
Men det beslutet tar jag imorrn.
Ville bara hålla er lite uppdarerade :)
KRAM
 


internationell, jag? :o

Skrivet 2012-08-21 Klockan 00:36:10

Idag fick jag reda på att jag ska gå Natur internationell ist. 
hmm..? hur fan ska det gå, haha! nästan lite skrattretande, jag hade nästa ig i eng i 8an. Men jag har bästemmt mig för att tacka ja till platsen och prova gå där. Om det blir för svårt med engelskan får jag väl helt enkelt byta linje. 
men ahja, nu vet ni det.
har inget annat att säga. 
så hejdå ! :)
 


piknik igår !

Skrivet 2012-08-17 Klockan 17:05:15

hade picknik igår med Bella och Fredrika ! :D bilden är från Bellas blogg!


In a dream you apper, for a while you where here.

Skrivet 2012-08-16 Klockan 13:48:42

hej :)
 
håller på att försöka vänta tillbaka dygnet. bara en vecka kvar av sommarlovet nu. Men i morse gick det inte så bra. Hade  tänkt att farfar skulle låta lite mer på morgonen. Så att jag vaknade av det. men det gjorde han inte. Så jag vaknade när pappa kom hem från jobbet för att äta lunch. Så det fick bli min frukost ;). 
imorgon ska jag ställa klockan. 
 
Ikväll har jag lovat att gå och vara tränare för småttisarna. Har inte hjälpt till nått på dom senaste träningarna. Så det är väl på tiden :).
men nu ska jag jag gå ut på studsmattan och dunka musik i öronen. :D 
 
xoxo
Emelie ♥
 
'
jag nu, med nån random effekt.


paus

Skrivet 2012-08-13 Klockan 16:27:05

Nu har jag bestämt mig för att ta en paus från dansen en termin. om jag ångrar mig tänker jag börja igen nästa termin. Vill också prova att dansa i nån annan grupp. så ska kolla vad det finns för andra också. Jag mår bra av att dansa. så jag vet egntligen inte varför jag inte vill gå terminen som kommer. Men det känns ändå som rätt val att inte fortsätta i gruppen. 
Men ahja, nog info om det. snart ska jag steka lite kycklig. gött !
 
KRAM 
Emelie ♥


Bildlös

Skrivet 2012-08-13 Klockan 14:12:59

haha, kan man vara beroende av bloggar ? ;)
dom senaste dagarna har jag typ sträck-läst au pair bloggar, hahah ! 
just love it ! ♥
borde typ ut och springa eller power walka idag. Igår natt så tängte jag "imorgon ska jag ut och power walka när jag vaknar". hmm, hur blev dt med den saker?
måste verkligen dra igång med träningen, men det är så svårt att hitta motivation. Men får kanske ändå tvinga ut mig själv idag. jag har blivigt så lat, och kaffe beroende, hahah ! 
men nu ska jag käka lite frysta bär.. see yaa ! :)
 
BILDLÖS


dnsc

Skrivet 2012-08-09 Klockan 01:40:19

hej, blir tyvärr inte så mkt bloggning för mig. Blogg.se appen dampar ju sönder, om den bara startar fungera så kan jag ju bloggga från den ibland, men just nu vill den bara dampa ! mitt senaste inlägg från mobilen vart ju super fint, vetifan vad jag gjorde för att dt skulle se ut så där.
men i lördags åkte jag färja t åland och tillbaka med tha familia, det var sköjjit. 
men nu ska jag sova, gonatt :*


Oviktigt

Skrivet 2012-08-03 Klockan 22:16:30

Hej Hade super bra i Freddis stuga, vi spelade spel, badade och kollade på soluppgång ! Igår var jag bara hemma och kollade på os typ hela dagen xD. Idag har jag vart med Anna, vi bara chillade som vanligt x) Imorgon ska jag åka färja till Åland med mamma, Peter, Marcus och Simone :) puss oh kram

 RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!