fixat :)

Skrivet 2010-07-31 Klockan 14:11:49

hallå igen :)'
nu har jag fixat en ny header, den var lite finare än den andra :), men jag har typ inget blidprgram så mina bilder som jag gör själv blir ju inte så fina haha, :).
och jag fixade lite med allt annat på bloggen oxå :). haha :)
och vet ni , jag har tappat bort min sladd till mobilen som man här när man läger över på datorn, men jag kom på att man kunde skicka bilder med blouthooth, från mobilen - till datorn :)
och nu var det länge sen jag la in en bild så jag gör det nu :)
udska
okej, den där bilden var inte så fin, men jag orkar inte leta :P.
mitt fejs ser värsta konstgt ut ! :).
hörs :), bye!


...

Skrivet 2010-07-31 Klockan 12:28:28

nä, nu måste jag faktist göra en ny header, den är ju så jäkla ful den jag har! :P nu ska jag försöka få över bilder från mobilen till datorn! :).
heejdåå! ;P


Musik :)

Skrivet 2010-07-26 Klockan 13:16:41

heeej :)
nu sitter jag och lyssnar lite på musik på datorn :). jag har typ tråkigt :P. haha :).
hejdå :)


Färgat håret :)

Skrivet 2010-07-24 Klockan 19:43:49

hejhej :)
igår kväll så färgade jag håret typ ganska mörk brunt, jag vet att jag borde lägga in en blid men jag årkar inte :). men jag tror & hoppas att jag kommer att få en ny dator när jag fyller år , då ska jag jag ta kort med webb kamran på den datorn och lägga in en blid till varje inlägg :). fast jag kanske inte har kvar den här bloggen då, och jag vet att jag borde göra en header oxå, men jag orkar verkligen inte, det är jag så jävla tråkigt, haha :). igår fyllde min mamma år, hennes födelsedag vart väl inte så lyckad direkt, både marcus och mormor var sjuka så mormor och morfar kunde inte komma ...
idag har jag typ varigt hemma hela dagen :). elr jag och mamma åkte till rusta en stund :). nu kollar marcus på nått jävla program om mars på tv , hahaha! :)
men vi hörs :P


Hemma Bäst!

Skrivet 2010-07-16 Klockan 21:02:11

hello :)
nu är jag hemma igen från sala :). bort bra men hemma bäst , som man brukar säga :P.
Mamma kom för att hämta mej i sala klockan kvart i 2 ungefär, men vi kom inte därifrån fäns ungefär 3 :). och precis när vi kommit in i gävle igen så ringde Agnes till min mobil och vela gå på stan, så då släppte mamma av mej vid pappa, på stan köpte jag en jeans jacka, en tunika , hår snoddar och lite mer småsaker :P. men jag årkade inte ta blid på gjejorna :P.
men vi hörs , bye !


hos Farmor och Farfar

Skrivet 2010-07-14 Klockan 13:04:44

heeej :)

nu var det länge sen jag bloggade!, men nu är jag i sala hos min farmor och farfar! jag kom hit i förgår, då skjutsade pappa hit mej, då var jag farfar och min kusin Amanda och badade på skuggan badet som ligger ganska nära! :). igår så hade farmor och farfar sin bröllopsdag, så då kom Boel och Arne(kompisar till f&f) hit och firade, dom gifte sej samma dag!, och så var jag Amanda och min faster lotta och badade i hillingen som är en badplats lite längre bort ! :). idag har jag inte gjort så mkt än, lotta kom och hämta mej och farmor och vi åkte till afären och handlade lite mat!, och jag och farfar har vart ute på baksidan och spelat badmington , haha.

men nu ska jag gå ut , hejdå! :)


TV

Skrivet 2010-07-06 Klockan 12:16:43

heej :), nu sitter jag och kollar på TV, idag kanke jag ska åka till mormor och morfar och hjälpa dom lite :). nu ska jag fika lite :).
vi hörs ! :).


ojojoj

Skrivet 2010-07-02 Klockan 22:58:02

Ojojoj, nu var det lääänge sen jag bloggade!!!!!!! men det är ju sommarlov vafan! jag har inte tid att sitte vid datorn, idag har jag i alla fall vart och badat i brädviken :), det var mysigt :). nu är jag Ensam hemma med marcus :), Tråkigt!!, imån ska jag kanske åka till pappa en stund , jag tror nog att agnes är där :).

har ingen blid nu, årkar inte ta nån, men vi hörs :)  bye!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!