31/8-10

Skrivet 2010-08-31 Klockan 19:12:05

heejj :). nu sitter jag vid brors nya dator..han fick en i skolan idag. jag kan inte använda min för jag har inget virusskydd än :P.
jag ska gö ett kort inlägg för han vill ha tebax sin dator :P.
men dagen har varit bra :P. fåt lite pengar av mormor :P
men nu vill han ha den , hejdå!!!!!


grattis till mej :)

Skrivet 2010-08-31 Klockan 07:36:07

god morgon:)
jag tar och säger grattis till mej själv nu :). hahahah!, idag fyller jag 14 år, i mårse fick jag en dator och e sport topp :). men jag ska ju få mer saker sen, elr jag ska fira med mormor o morfar när mormor fyller år den 15 sep. och släckten på pappas sida på lördag.
men nu ska jag göra mej i ordning , snart skolan :)
byebye


hemma...

Skrivet 2010-08-30 Klockan 09:30:13

god morgon :)
Mamma tyckte att jag skulle stanna hemma idag också, så jag gör det :). Men imorgon ska jag till skolan, det lovar jag ! :).
nu sitter jag och kikar lite på disney channel , haha! :). jag vet inte riktigt vad det är för program, det är nåt tecknat med nån blå figur typ , hahahaha!
Gud vad det regnar idag!, det bara öser ner!, hoppas det blir bättre imorgon :).
iago
inte för att bilden har nåt att göra med texten :)
men det är jag i trollskogen i sälen :P


humm........ :P

Skrivet 2010-08-29 Klockan 22:04:17

Hej!
Nu sitter jag och tänker på om jag ska gå till skolan imån elr inte, asså jag är ju fortfarande förskyld, låter inte riktigt frisk på rösten och ganska snorig och så :), men det är ju inte så att jag inte skulle årka att gå i skolan, och jag vill ju inte komma efter :P haha...det är nog inte så spännande att läsa om om jag ska gå till skolan eller inte, haha!.
Men jag måste bara vara frisk på tisdag!!!!!!!!!!!  :P. hahaha!,
och FREDRIKA ANDERSSON, om du läser det här så vill jag bara säga att jag kommer inte att åka till g-cup på tis! :P. för du ska inte få ge igen på mej sen jag sa åt stig att säga att du fyllde år i högtalarna på guder hägg stadion i tisdags!, HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!
det var så kul att jag inte kunde sluta skratta!!! <3<3
nu ska jag gå upp och kolla på en film
byebye


videor på mej, freddan, ida, bella och andreas!

Skrivet 2010-08-29 Klockan 19:12:03

på en så fattar jag aldrig att vi börjat, hahahahaha! , lite små kul!!!


Testar testar att sms Blogga :D

Skrivet 2010-08-29 Klockan 18:46:23

Testar testar att sms Blogga :D



Provar att mobil Blogga :)

Skrivet 2010-08-29 Klockan 18:20:46

Provar att mobil Blogga :)



Arg!

Skrivet 2010-08-29 Klockan 17:05:19

åååååååh, gud vad arg jag blev nu, jag hade skrivit värsta långa inlägget!!, oxå kryssade jag internät!!, asså det är lixom bara en vana!!!!, jaja, men jag skrev typ att jag var still sick, ! :P, och jag hoppas att jag kan/får gå till skolan imån!, inte för att jag längtar till skolan lixom, FÖR DET GÖR JAG INTE!! men jag vill bli frisk, jag måste ju vara frisk på tisdag då jag fyller 14 år !! :), haha, glöm inte att jag fyller år på tis!! :)
jaja, nu ska jag kolla in fb!,
byebye
haha, jag vet att min fina rosa bild är super fin!!!!!!!!! <3<3


sjuk! :(

Skrivet 2010-08-27 Klockan 14:01:36

hej. idag är jag sjuk, är hemma från skolan, var hemma igår oxå. idag var det ju jätte fint väder ser det ut som, kanske jag sätta mig ute en stund, jag kanske blir frisk om jag får lite frisk luft :). hahahaha! nu ska jag gå in och kolla lite på fb :), vi ses :), bye :)


god morgon ;)

Skrivet 2010-08-21 Klockan 10:06:09

hej :)
nu sitter jag här och glor framför datorn, värntar på frukost, hahaha!, idag vakna jag först ty 8.20, haha, då somna jag om till 8.45 :), sen dess har jag varigt vaken ;D,
slängre in en bild på mitt fina morgon rufs :)
guife
okej igga mitt fejs!, jag är trött ! :P haha
hejdå ! <3


20/8-10 14.54

Skrivet 2010-08-20 Klockan 15:02:25

hejhej
 nu har jag precis kommit hem från skolan, typ om nån timme kanske så kommer agnes och Anna-karin hit, så nu ska jag väl vila lite och så :). vi har inte fått nå läxor än (vad jag mins) så det är ju skönt , :). i mårgon eftermiddag o kväll är det "sommar festen" på min gata hos mamma, så då ska jag åka dit, det är altid lika kul på sommarfesterna !!!!!!!!!!!!
men nu ska jag kolla på lite andra saker på datan! , heejdå! <3
.
slänger in en bild på mej nu :)

ewoljitf




snart träning

Skrivet 2010-08-19 Klockan 16:20:22

hejhej,
 idag var det första dagen vi gick efter schemat, så idag slutede vi 15.20. på torsdagar har vi inte så bra schema för dom två sista lektionerna är båda spanska, så först har vi spanska , sen en håltimme, sen spanska igen, fet konstigt!
men nu ska jag snart på träning , erl den börjar 18.00 , men jag ska äta snart :).
slänger in en bild :)
jaaaaagg
hejdå!



andra skoldagen :P

Skrivet 2010-08-18 Klockan 12:00:32

hejhej,
har nyss komit hem från andra skoldagen :). idag fick våra skåp :). också hade vi nått nytt ämne som jag inte kommer på vad det heter nu :). men det var nått ämne när man skulle typ ha samarbets lekar elr nåt, först så fick vi en bok, och skulle rita en blomma, och skriva lite tråkiga grejor i bladen.
sen fick vi va i grupper, jag fick va med rasmus, emil & albil, haha. och så skulle man bäretta vad man skrivit i bladen , haha, sen körde vi nån lek mot en annan grupp, då skulle två stycken stå på varsin sida om ett skynke(man viste inte vem som stog på andra sidan) och så släpte två stycken skynken och så skulle man säga namnet på den som stog mitt emot först, :). haha :)
men nu ska jag ta en dusch, byebye :)


första skoladagen!

Skrivet 2010-08-17 Klockan 13:46:38

heeej
idag gick jag upp typ kvart i 7. klädde på mej och sminka mej, gick ner och platta håret lite, men det lockade upp sej igen :). tittade öite på tv och käka frukost, kl 5 över 8 kor becca, vi cyklade upp till "plattsen" (där anna och jag brukarträffas) och träffade anna, och så åkte vi till skolan. :). och fick vi träffa vår nya klf(klassförestndare). han heter håkan :).
vi fick sluta kvart i 10, då cykla anna och jag ner på stan :).  jag köpte ett linne frn ginatrikot , och en väska frn accent, anna och jag köpte lika värskor, haha :).
nu sitter jag i annas rum :)
slänger in en blid :)

jag och anna innan stolt&nyckter

haha, visstvar vi snygga innan vi skulle till stolt & nyckter

hejdå :





med becca

Skrivet 2010-08-14 Klockan 21:47:41

hej, nu sitter jag med rebecca i mitt vardagsrum med varsin dator, hon har marcus dator och jag har min :).
Crille (mammas kompis) sitter oxå, jag ville utmana honnom i singstar, men han vågade inte, haha!, han är en fegis !!!!!!!!!!!.
hejdå


sommaryra

Skrivet 2010-08-14 Klockan 18:04:42

hej, nu har jag och rebecca vart på sommaryran, det var as tråkigt där, det var mkt roligare när det var cityfest istället!, jaja, nu är jag hemma med crille, mammas kompis, haha :). jag kanske ska vara med rebecca senare i kväll :).
och jag lovar, jag ska bli bättre på att lägga ut bilder, men jag årkar inte nu, :P.
hejdå! :)


igår :)

Skrivet 2010-08-14 Klockan 10:55:41

hejsan:)
igår var jag med anna<33333!, vi gick på stan, sen gick vi hem till henne och fixa naglarna :P. kolla annas blogg oxå! :http://annasjostrom.devote.se/
och på kvällen vid typ 21.00 elr nått så kom rebecca till mej, så då gick vi ut, vi gick till fridhemskolan och spionera på en hennes lillasyster och hennes kompisar :P, haha kul liv vi har!!, sen gick vi in till rebecca och bakade kladdmuffins , sen spelade vi twister med petro(rebeccas syster) och hennes tcvå kompisar frida och malin, haha!. sen gick vi hem till mej och åt muffinsarna, och så gjoede vi massa andra saker oxå, haha :).
idag ska jag och rebbeca kanske åka till sommaryran :).
nu ska jag ducha, bye :)


Träning

Skrivet 2010-08-12 Klockan 22:13:57

hejj

nu har jag tittat på tv en stund, typ 20.55 kom jag hem från träningen, på träningen träna vi typ häck :P. och det är så jävla kul för Fredrika får altid visa alla övningar, haha. typ när vi skulle gö vristhopp(typ med raka ben :P.) så gjorde alla det först, sen sa Irén(tränaren) så här "ja, fredrika gjorde jätte bra, visa oss igen", och freddan okej, och så hoppade hon, och sen mobbade irén fredrikas fötter som peka ut när hon hoppade, hahaha! sååååååååååååååååååååååååååååå kuuuuuuuuuuul!!!!!!!!!!!!! hahahahahaha!
jaja, ni fattar nog inte men ändå!
nu ska jag gå och duscha :)
många kramisar från mej :)


Mormor & Morfar :)

Skrivet 2010-08-12 Klockan 13:12:48

Hej :)
idag ska jag åka till mormor och morfar jag ska hjälpa dom att måla lite (jag får betalt) Jag väntar bara på att dom ska ringa så jag får åka dit :P. i mårgon ska jag vara med Anna Älskling, då ska vi gå på stan för Anna behövde shoppa lite sa hon :P.
Nu ska jag gå och klä på mej , hejdå!
när vi skulle till mello :)
gammal bil på mej och Anna innan vi skulle åka till melodifestivalen :P


tråkigt inlägg :P

Skrivet 2010-08-11 Klockan 11:47:47

Hejsan :)
igår så var jag och Mamma och Marcus i Valbo och fixade lite grejor, först var vi och hämtade en nyckel till en lokal som Marcus skulle ha, sen var vi hos en kille och köpte extra ljus till bilen åt Urban :).  sen var vi till Elgiganten och kollade på datorer , för mamma kanske köper en ny till mej när jag fyller år :). sen var vi till media markt och kollade på fler datorer :P.
idag vet jag inte vad jag ska göra, har inte bästämt nått :P. och nu är det inte lånt kvart till skolan börjar....Tråkigt!!!
men nu ska jag gå och klä på mej , bye :)


hej

Skrivet 2010-08-06 Klockan 14:33:03

heej :)

nu är jag med Agnes, erl hon sitter vid sin dator i sitt rum :P. vi håller på att leta nåt gott recept till nått gått som vi kan baka :). vi ska få gäster imån så vi ska bjuda på vårt bakvärk , hahaha!, agnes & jag är inte så bra på att baka :) . så det kanske blir lite misslyckat, förra gången när vi skulle baka snoddas då råkade vi ha i 12 dl florsocker när det skulle vara 6 dl, hahah.

men nu måste jag forsätta leta  :P,
hejdå!


god morgon :)

Skrivet 2010-08-03 Klockan 12:40:25

hej, jag vaknade nyss, har precis ätit en talrik yoghurt, idag är jag skit trött, och har ont i halsen :). ska väl vila mest idag!
i morgon är det onsdag , och då på kvällen ska jag åka till Pappa :).
men nu ska jag ta en macka och lite juice :)
// Emelie :)


krilles dator :)

Skrivet 2010-08-02 Klockan 13:38:39

heeej :)

nu sitter jag vid mammas kompis dator :). hahaha :). idag ska jag väl inte göra något specielt :P.

lägger in en bild
l
l
l
v

jag på med krilles dator :)

haha, inte så fin , men den duger , hahahahahah!

vi hörs, bye :)


Anna <3

Skrivet 2010-08-01 Klockan 23:56:24

Heej på er alla :)
idag har jag haft en underbar dag med min bästa Anna Sjöstörm ! :) <3 jag cykla till henne typ 12.05. Då när jag kom dit så började vi spela Sims 2 , hahahah!, sååå mobbaat, haha :). vi gjorde typ ända till 17.00 typ , haha. då cyklade jag hem och käka kvällsmat (men gud jag kommer inte på vad maträtten heter som jag åt , men det var så här korv-grejs och ris), haha. sen träffade jag anna igen 19.30. då träffades vi på fridhem och då cykla vi till krysset och köpte polly :). och så åkte vi tillbax till fridhem och käkade det på tacket, vi hade skitkul :).
nu sitter jag i min säng ska kolla på nåt program på datorn, och kolla lite på andra sidor :)
vi hörs :)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!